Tajně

Tajně

Anotace: zamilovaná

Vzpomínka na tebe,

rozechvěje mé tělo,

pohlédnutí do nebe,

jinak by to být mělo.

 

Začarovaný kolotoč,

on miluje mě,

a ptá se proč,

je z toho na dně.

 

Vánkem poletující vlasy,

a já myslím na jiného,

promlouvající vnitřní hlasy,

pojmout ho za svého.

 

Na lodi vyčistím duši,

ale co se zčernalým srdcem,

popadni zakletou kuši,

nebo probodni mě mečem.

 

Zoufalá jako černý sen,

to už tady bylo,

však v trochu jiný den,

opět nic nezbylo.

 

Poslední píseň co utiší,

bolavý můj život,

jediné slovo uslyším,

a sklenička vína Merlot.

 

Autor Kirsten, 10.03.2013
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Joe Vai, Akrij8
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolest snad pomine časem a srdce zas pokvete...

10.03.2013 00:50:21 | Akrij8

Bolest je slovo, který každý definujeme jinakt.
Bolest pro me je když vím, že už nikdy nikoho nespatřím ostatní není nic tak důkežitého aby mi to na čele dělalo vrásky...myslím...děkuji za přečtení a za komentáře=)

10.03.2013 01:11:55 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí