Návraty.

Návraty.

Anotace: ...................

Sbírka: Chvílka čtení

Kytaru odkládám,ted' písen' moře vnímám,
do dáli kam odplul jsi se jenom tiše dívám,
moře mi zpívá,on brzy se zpátky ti vrátí,
tu písen' tu slýchala před lety i tvoje máti.

Námořník na břehu nemůže dlouho být,
s tím milá moje se budeš muset naučit žít,
k tobě se vždy bude ale navracet rád,
řeči o přístavech a námořnících nesmíš vážně brát.

Písně co hráváš,mu stále v uších zní,
on ale o jiné písni na moři občas sní,
dětský smích v kočárku,až bude ho jednou vítat,
pak bude i tobě na něho se lépe čekat.

Tiše jen poslouchej co moře ti ted' zpívá,
kytara tvá at' dál jen odpočívá,
až milý vrátí se,ty velké tajemství mu zdělíš,
pod srdcem svým, že jeho syna či dceru už nosíš.
Autor jozífek, 10.03.2013
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Jess.x, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí