Početí

Početí

Anotace: ...

Toužím po životě vzniku,
za šepotu kolibříků,
za vonících tulipánů,
milování bez výkřiků.
Mám výsadu,Bohem dánu.

Lůno plné potěšení,
procitnutí bez zděšení,
tělo láskou rozbité,
ozdoby jsou rozvěšeny,
maličkosti letité.

Na pospas jsme necháni,
odsouzeni k čekání,
čas rychleji poletí,
úprk prostý spěchání,
zdařilo se početí.

Úlohu svou splnila jsem,
oznamuji světu hlasem
hrdým,plným patosu.
Šťastnější budeme časem...
ovoce na zlatém podnosu.
Autor Lucisska, 13.03.2013
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí