Tajemství.

Tajemství.

Anotace: ........................

Sbírka: Chvílka čtení

Co může krásnější než tělo ženy být,
stačí ho zpola jen odhalit,
tajemství skrytá co vidět nesmíme,
mi muži po nich však nejvíce toužíme.

Myslíš si stejně co myslím si já,
co že to ta žena před námi ukrývá?
No přece duši!A své nitro toužící,
já vím,tys myslel hned na ložnici.

Ona však nejdřív své nitro ti zjeví,
možná se srdce tvé s tím jejím spojí,
pak možná příjde i ta chvíle vytoužená,
kdy cestu do ložnice sama ti ukáže ta žena.
Autor jozífek, 13.03.2013
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Jozef Bojanovský, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí