Stačíš mi

Stačíš mi

Anotace: Nevím jestli je to láska, nebo spíš smutek..Nechte mi potom komentář :)

Stavěl dům ve svých představách
Den ode dne chřadnul
Však stál na chatrných podstavách
A brzy domek spadnul .

Sám v sobě
Kvůli tobě
Uzavřen v hrobě
... Ve smuteční róbě.

Když se ptá
Odpovídáš stroze
Je jen tvoje závaží,
Připoutané k noze.

Kopal si hrob,sám sobě
Slepě se díval
To vše dělal kvůli tobě
I na vlastní smrt jen kýval.
Do rytmu si smutně zpíval
Štěstím však byl zaslepen
Nebyl chlapcem kterým býval
Teď utíkal před světem.

Ostatní postavy nechtěl znát
Však dopadala na něj zahořklost
Dal ti vše co mohl ti dát
Což pro tebe není nikdy dost.

Zaslepen vlastní hloupostí
Přesvědšen že splatíš
Tisknouc mokrý kapesník
Doufal že se vrátíš.

Napsal vždy jen-jsem oddaný
Nikomu-jen tobě
Buď byl hlupák, či prolhaný
Lhal však jen sám sobě…

Když vidí tě
Jen smutek jeho mysl čeřil
I přez všechno však miluje
A i když nechtěl, stále věřil..
Autor FirstBlood, 13.03.2013
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Therentia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí