Když se najde cesta

Když se najde cesta

Anotace: složila jsem to dneska zase pro jednu osobu...

Stojím a myslím
tvůj obrázek v hlavě si kreslím
teplými barvami podzimu
listí po kopách nosím mu

Tvoje oči připomínají mi kaštany
a vlasy tvoje jsou jemné
barvy havraní
a také dost pevné

Ráda bych nahlédla
do tvé zvláštní duše
nebojím se toho,co bych tam zahlédla
všechno tam být může..

Ale jedním jsem si jistá
a to tím,že když
otevře se k tobě cesta
nepromarním tu šanci,to ty víš
Autor mattoni.uz.neni, 17.01.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zacatek supr, ale pak klesajici ...

17.01.2007 21:32:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí