Správná chvíle

Správná chvíle

Anotace: Někdy je ta správná chvíle zrovna teď, bohužel se již vícekrát naskytnout nemusí...

Čekat na správnou chvíli,

když stejně nedorazí,

je zbytečné jako jít míli,

a mít plno nesnází.

 

Nedočkáš se této chvíle,

budeš zase velmi zklamaná,

nebudeš v plné síle,

hrát se s tebou bude kopaná.

 

Bojím se o tvůj rozum i o tvé tělo,

mám tě moc ráda, možná i víc,

líbat tě by to mé moc chtělo,

avšak zase z toho nebude nic.

Autor majdik 2, 15.03.2013
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí