jinovatka

jinovatka

Anotace: já vím že patřím do Tvých snů,ale bohužel jen tam:-(

Ze svého smutku
mívám depku
a ty jsi příčinou
Když spávám sama
odevzdaná
napospas černé noci
Jsem tvá Večernice
bez pozvání
Tak řekni co ti brání
otevřít svůj sen
co chrání
naše proroctví
Bez bázně a hanby
sklízí bolavé rány
svědomí stínů
ve vlastní vině
nesouc si ve svém roztouženém klíně
Jsem přízrak co za svítání
bez tvého uvítání
odplouvá s ranní mlhou
s neukojenou touhou
snídat z tvých dlaní
jako tvá paní
co spává vedle tebe
Jinovatka ráno
do srdce mi zebe…
Autor laura3, 17.01.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezke, ja bych to snad jeste rozdelil nejak...ale neni to chyba

17.01.2007 20:50:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí