Vlastně nejsi

Vlastně nejsi

Anotace: ..marné toužení

Vlastně nejsi

 

Jsi kus mé fantasie
Jsi sen, který žije
Jsi vším bez ničeho
Jsi ničím beze všeho

 

Jsi smyslem bytí
Jsi jídlo, pití
Jsi bouře a klid
Jsi sluch a vid

 

Jsi všechno
čeho si cením
Ale řekni… teď nevím
Jsi?

 

Strašné je, že vím
že jsi
Strašné je, že sním
že jsi, ale ty nejsi můj…

 

 

Dne 10. 6. 2012

Autor Junnek, 16.03.2013
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí