Konec.

Konec.

Anotace: Konec sbírky.

Sbírka: Chvílka čtení

Chtěl jsem jen lásce a kráse vzdát hold,
zapomněl jsem že v životě nejsou jenom oni,já bloud,
myslel jsem že psát jen o nich je moje poslání,
brzy však zjistil jsem,
že i o jiném, musí být mé psaní.
Autor jozífek, 17.03.2013
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí