????????????

????????????

Anotace: kdo za to může

Chci dál dotýkat se Tvé kůže,
slyšet Tvé Tělo že může,
pokračovat dál,
neb sezmění můj dotyk v žál,
vím že nejsem jediný a pravý král,
jen bych si s Tebou a Tvými city hrál,
však dotyk k Tobě vášeň zlomil,
a já bych se sám na sebe zlobil,
kdybych Ti nemohl říct,
sám jsem zbabělec,
ale v Tvé duši vetřelec,
tak mi pár řádků dej,
a své lásky a vyznání se vzdej.
Autor davulka, 17.01.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí