Kří(žaly)

Kří(žaly)

Anotace: ...

Možná že zdála ses snem půlnoční touhy,

na bříšcích prstů dotek zhmotnělé krásy

krájíš mé srdce na kří(žaly),

na jazyku  sladko na okamžik pouhý,

čas ležící v nás byl světlovlasý,

svůj život již jsme poskládali.

 

Obrazem vřasen do života,

nabírám vodu do oken,

v dlaních hřeji sluncem,

jsi pro každou píseň první nota,

být převozníkem mezi snem,

za lásku platil bych životem.

 

S jitrem se vzdaluješ od mých břehů,

mávnutím křídel tažných ptáků,

opouštíš jižní kotliny srdce,

ve spadaném listí rozkřesám něhu,

žiji životem trhaných vlčích máků,

procitám v kalichu hořce.

Autor Akrij8, 20.03.2013
Přečteno 433x
Tipy 11
Poslední tipující: drew, chci_uverit, Joe Vai, Miriska, Robin Marnolli, Písnička..., Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za lásku...

20.03.2013 06:40:26 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí