Poslední zamilovaná

Poslední zamilovaná

Anotace: Slibuji, že už Vás nikdy nebudu otravovat svými výlevy...

Sbírka: Moninka

tak jako sněhová vločka ladně padá,
tak i ty padáš do mého náručí

tak jako cigaretový kouř vzhůru stoupá,
tak i ty stoupáš v milenku jinačí

tak jako polštář mi po tobě voní,
tak i ty v srdci jsi mi uvízla

tak jako fanoušci se svému idolu klaní,
tak i ty jsi ve mně fanouška nalezla
Autor Dreamer.max, 23.03.2013
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Bunney, Miňo, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí