Žena v pokušení

Žena v pokušení

Anotace: -láska k peniazom

Ideš po ulici
Veľké okuliare a dlhé štekle...
Myslíš že si sexi?
Hmm si „vedle jak taká jedle“

Pozrú sa na teba
Vidia iba kus mäsa
Tak to chceš? Mne je to jedno
Ale tvoja hodnota stále klesá

Klesá ako voda, ktorá padá zo skaly
Klesá a vidieť hnev v tvojej tvári
Hneváš sa sama na seba? Alebo na celý svet?
Možno si chudera alebo iba obeť , ktorá chcela svoj život späť

Nuž podarilo sa -má veľké auto a krásny dom
Povieš si áno je to to čo chcem- je to on
Necháš mu všetko z noci do rána ..
Len pár hodín a myslíš si , že je z teba dáma

Čakáš že ti zavolá?
Sorry nemôže ,má doma ženu
Bola si len ďalšia ľahká
Skús prejsť na inú tému

Tému, ktorá ťa naplní
A posunie
Tému, ktorá pozdvihne
Tvoje vedomie

Vedomie cítiť ako žena
Vedomie toho, že si výnimočná, iná
Vedomie nehy, dôrazu
Vedomie toho, že ťa peniaze nezviažu...
Autor Miňo, 23.03.2013
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by tohle někdo trpělivě vysvětlil každé mladé, dospívající slečně...:)

23.03.2013 23:48:16 | Písnička...

;).... asi sa budú musieť učiť takpovediac " za pochodu " :)

23.03.2013 23:50:39 | Miňo

Škoda, že se člověk často musí spálit, aby přijal za své, že to pálí. ;)

23.03.2013 23:54:15 | Písnička...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí