O Tobě Drahá

O Tobě Drahá

Anotace: O Tobě Drahá,neb tak Tě vnímám a vidím já

18.3.2013 v Brně

 

O Tobě Drahá,neb tak Tě vnímám a vidím já

 

Martino,

beruško jemná

s očima světle modrýma

když jsi šťastná

srdcem milovaná

životem spokojená

 

Martino,

ženo smutná

s očima světle

modro zelenýma

když jsi smutná a naštvaná

zklamaná a nešťastná

 

Martino,

děvče v rozpacích

s očima světle modro hnědýma

přechodem do světle modré

když jsi klidná

s náznakem pocitu klidu

 

Martino,

beruško milovaná

se srdcem na dlani

se slzami na kraji

v pocitech samoty

jež po tváři Ti tečou

když jsi opuštěná

sama schovaná

před zraky jiných

když v koutě pláčeš

 

Beruško

láska bolí

přec zato stojí

jsou li slova upřímná

srdcem a láskou stvrzená

rozumem v koncích....

 

Autor JarekBrnoCz, 24.03.2013
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí