Mal som sen

Mal som sen

Anotace: - škoda že zazvonil budík ;)

Mal som taký sen iba mne vlastný
Mal som taký sen byť šťastný
mal som sen , blíži sa utópií
mal som sen cítiť lásku a úctu v jednej línií

v tom sne si bola ty
taká krásna stála si tam sama
pozrela si sa na mňa a povedala
poď pôjdeme ďaleko iba sami dvaja

sama je to slovo utópie
je to slovo, pre ktoré mi srdce bije
bije a zároveň ubíja
všetky city dlhé roky moje srdce skrýva

skrýva pohľad tvojich krásnych očí
skrýva krásu s ktorej sa mi hlava točí
skrýva tvoju ženskosť krásu nekonečnú
skrýva moju túžbu spraviť ťa veľmi šťastnú

šťastie pre mňa je byť tu
tu znamená byť blízko
tu aj keď je vonku klzko
tu na tomto mieste čakať na lásku
a mať pri tom pocit ako Damoklov meč na tenkom vlásku

cítim sa vinný a to ma bolí
cítim sa vinný pretože v tom sne sme mi dvaja boli
cítim sa vinný nemám na teba nárok
cítim sa vinný a bolesť je len letný vánok

možno sa nikdy nedočkám
možno nám to nie je dopriate
možno sa zľaknem a poviem všetkým vám
zbohom a dobre sa tu majte
Autor Miňo, 24.03.2013
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Písnička..., Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...

24.03.2013 17:07:50 | Kett

Ďakujem ;)

24.03.2013 17:09:01 | Miňo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí