Anotace: ...

Ať nebe modré je,
Ať chlapec dívku miluje,
Ať slané slzy nekapou již,
Ať máme k sobě blíž,
Ať není vše tak černé,
Ať je Tvé srdce věrné,
Ať otevře se brána,
Ať vstoupí bílá dáma,
Ať aféry se skončí hned,
Ať víc je sladký svět,
Ať krásny je tento den,
Ať zdá se Ti barevný sen,
Ať nejsme si cizí,
Ať neupřímnost zmizí,
Ať cítíš se v bezpečí,
Ať svírám Tě v náručí,
lásko moje jediná,
slaďoučká od vína.
Autor Sark, 01.03.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí