Slzy snů

Slzy snů

Anotace: Miluju sny, když přes noc se zdají, alespoň na pár chvil mě blíž k tobě dají....

Miluju sny,
když přes noc se zdají,
alespoň na pár chvil
mě blíž k tobě dají.

Miluju květiny
a tu jejich vůni,
vzpomínkou na tebe
je zaliju z tůní.

Miluju oblohu,
hvězdy co skrývá,
hledám v nich naději,
občas tam bývá.

Miluju slzy,
vždy dají mi slib,
že když tečou pro lásku,
bude mi líp.
Autor Dreamer, 25.03.2013
Přečteno 624x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucucu, snupicek, Miriska, Bol, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí