Realita bez citu

Realita bez citu

Anotace: Člověk pozná, co má, až když o to přijde. Tak je to i s ničím. Někdy člověk pozná že o nic nepřišel.

Sbírka: Složené z papíru

Nikdy jsem si neuměla
ani jenom představit
že bych někdy bez něj měla
jak a vůbec dále žít.

Řekl mi co vážně neměl
pravda - šlo jen o omyl
pravda - možná říct to nechtěl
čím už navždy cosi zlomil.

Teď skoro jako beze stopy
ztratil se mi přítel
bez ohledu na hodnoty
z mého žití zmizel.

Stalo se tak a já necítím nic
ani na chvíli jsem nestrádala
dříve jako by neznamenal víc
jsem tentokrát pro něj neplakala.
Autor exKlarka, 26.03.2013
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu smutné, ale i tak se mi líbí, jaks to napsala :)

27.03.2013 22:02:13 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí