Čekám na hvězdu svou

Čekám na hvězdu svou

Anotace: stručně jasně

Obloha je mi zastřená
má prosba není slyšená
Hvězdičko má jasná tak krásná
Ta touha je spásná

Každou nocí vzhůru se dívám
do dalekohledu se usmívám
Čas mě neúprosně dusí
ale na takovou nádheru člověk čekat musí

Znaven čekáním uléhám
rozptýlit se jen tak nenechám
Možná spadneš ke mě dolu
a navždy budeme spolu

Ale to je ve hvězdách
zda budeme kráčet po společných cestách
Víra mě drží v naději
že než se poději
Budu tě mít v náručí


Já stále budu čekat...
Autor Jacob P. Verlaine, 27.03.2013
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená, ikdyž tesknivě čekací :) držím palce..

27.03.2013 22:06:38 | Lioness

moc pěkné, pane.

27.03.2013 19:24:00 | CCGREE

děkuji :)

27.03.2013 19:25:33 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí