Snění ♥

Snění ♥

Anotace: =)

Tak jako sníh zasypává cestičky,
tak jako Slunce svítí přes den,
tak jako zpěvák zpívá písničky,
mě zdá se pořád jeden sen.
Sen o lásce a přátelství,
sen o kráse a zradě,
ten sen nic mi snad nevěští,
a nerovná se pravdě.
Pravda, ach jak slepý cit
a had na prsou lháře,
tak jako člověk musí pořád pít,
jako když oheň vábí žháře.
V tom snu já vídám němou tvář,
nezná mě a neslyší,
já přeci nelžu, nejsem lhář
a pouze slova nepíši!
K té tváři lásku necítím,
není to však sen,
je to jen stín,
který ráda mám
a pouhý stromu kmen.
Nevidím a neslyším nic,
co bych měla skrývat,
na tu tvář tak krásnou jen,
se musím pořád dívat!
Já už v nic teď nedoufám,
však nepřeji si více,
nic říci si já netroufám,
ale vidět chci ty líce!
Ty, které smějí se,
v tom stínu plné tmy,
já nechci již nic jiného,
než vidět tyhle sny.
Ulehnu a zavřu oči,
chvíli myslím a spím...
Teď sen se mi už krásně zdá
a já Tě v něm zas zřím!
Autor Adrilus, 27.03.2013
Přečteno 614x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Robin Marnolli, Morgenstern
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná...

31.03.2013 22:16:01 | zlutasekk

Jé!! Děkuji!! =) Váš komentář mě opravdu potěšil!!! =)))

02.04.2013 19:29:23 | Adrilus

snění je skvělá věc;-)
RM.

28.03.2013 20:14:23 | Robin Marnolli

=) To ano.. =)

28.03.2013 21:42:36 | Adrilus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí