Spadlo letadlo

Spadlo letadlo

Anotace: ..

V první jarní den,
zdál se mi velmi zvláštní sen.
V tom snu jsme šli do kina,
po pár měsících, rozrostla se naše rodina.

Narodila se nám holčička,
říkával jsi jí "moje princeznička."
To jsem ale ještě netušila,
že jsem se naposledy z něčeho těšila.

Za pár týdnů zazvonil mi mobil,
tvůj hlas v něm ale nebyl.
Ozval se z něj tvůj otec,
řekl, že našemu vztahu je konec.

Nechápala jsem a rychle volala zpět,
on řekl: "zhroutil se nám svět."
Nad oceánem spadlo letadlo s Petrem,
zaviněno to bylo ukrutným větrem.

Tím končí mé smutné snění,
doufám, že realita tak krutá není,..
Autor alenagrackova, 27.03.2013
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy žel je:-(

28.03.2013 21:00:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí