Bomba v dopise

Bomba v dopise

Anotace: ´´´´´´´´´´´´

V mlžném jitru,
kdy slunce
dlouze rodí se
Dostal jsem
bombu v dopise.

Vypadá nevinně
- psaní od Kateřiny.
Přec ukrývá jed.
a spoustu výbušniny.

Po prvním přečtení
-srdce mi rozerve
a rozum zcepení.

Na druhé přečtení
otráví mne jed
jež v řádcích skryt,
v podobě smutných vět.

Točí se se mnou celý vesmír!
Usednu proto do křesla
a čekám smrt,
jež konec bolesti by přinesla.
Autor kruppe, 18.01.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sdělení jasné jak facka... Zvedni se z křesla a běž hledat novou výbušninu :-)

18.01.2007 11:43:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí