Ona

Ona

Anotace: Pojďmě křičet.. Ať nás uslyší i támhleten v rohu...

Na zdi malované touhy,
dotyky pod kterými taju…
Jako náš první sníh

/až nechutně sladké klišé/

Z hrudi srdce vyrvané,
když upíráš dotyky,
krvácím…
Z hrudi srdce vyrvané,
Při každém slově nevyřčeném…
Trpíš?
Na zdi malované touhy,
vyplněné
Umírám
/krásnem/
Vymýšlím slova,
Nepopsatelné!
Bláboly dnešních dní,
zaryly se do srdcí,
nás…
Lidí tonoucích,
v citech horoucích


/buď mým prvním sněhem, praxí ďábelskou,
Buď mou duší, armádou nebeskou/
…Až nechutně sladké klišé…
Autor Sajurii, 28.03.2013
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí