Láska?

Láska?

Anotace: Jak tahle básnička vznikla?...Autoři jsme dva... :)

Samé ticho, samá neřest
samá touha, jeden šelest...
Sama sama, sama spí.
A nikdo nad ní nebdí.

Samé ticho, samý mráz.
Srdce tlukot, ten je v nás.
Samý vítr, větve hučí...
Lásce nikdo neporučí...

A tak každý sám,
přece spolu jsou.
On k ní touhou přikován,
ona vášní svou.

Je to touha? Je...
A co naděje, ta tu je?
Co bylo, bylo...
Co však bude?

To ve hvězdách se třpytí...
Jasně září a svítí.
Jen hledej a najdi.
Štěstí nečeká, jen pádí.

Jenže jaká je ta touha?
Krásná, lidská, dlouhá.
Autor Aším, 28.03.2013
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mišulko máte to úžasný :) moc se povedlo (y)

28.03.2013 23:18:23 | Akzuz

jo ta básnička jo, ale něco jinýho už ne :(

28.03.2013 23:25:45 | Aším

Zuzanko :)

28.03.2013 23:20:11 | Aším

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí