Čtyřka

Čtyřka

Anotace: ...

Ohněm byla láska má,
ohněm co teď zhasíná,
rozpálit zas musím jej,
pak mi bude zase hej.

Vodou byla láska má,
vodou co teď vysychá,
jen co žízeň uhasím,
svoji lásku objevím.

Vzduchem byla láska má,
vzduchem co teď ubývá,
nadechnout zas musím se,
dej mi sílu, prosím Tě.

Zemí byla láska má,
zemí po níž chodívá,
poorám zas rodnou zem,
věř tomu a řekni to všem.
Autor Sark, 01.03.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí