Svět na špičKách

Svět na špičKách

Anotace: Má vzpomínka na páteční odpoledne ze světa na špičKách

éterické ovzduší světa na špičkách
a my dva blázni v něm
ve dne londýn v noci paříž vysílá
signál zesílen
v tempu francouzských šansónů
se k sobě blížíme
a naše rty se staly melodií tónů
ze kterých touhou šílíme
v očích nám vidím
chtivé blýskání
avšak vlak je probuzením
do dnů stýskání
Autor J. Póža, 31.03.2013
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí