Láska

Láska

Anotace: láska jako růže

Láska se s vášní rozvírá,
stejně jak růže z poupěte,
lístky své něhy posbírá,
až nakonec vykvete.
Jak plytkým žánrem báseň je.
Já spaluji se žárem,
ať usínám nocí,
či probouzím se ránem.
Žádný básník světový,
neumí psát tak sytě,
aby popsal jeden fakt,
ten, že miluji tě.
Autor evelinamama, 18.01.2007
Přečteno 638x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

povedená.....krásná, jsi šikulka, jen tak dál ;-)

18.01.2007 22:04:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí