Přiznám se

Přiznám se

Anotace: Pánové, přiznám se...

pánové, přiznám se
viděl jsem již mnoho očí
ale žádné kráse se
těch jejich nevyrovnají

tančí když se usmívá
jako luna nad mořem
a když víčka přivírá
jsem do nich bláznem

pánové, přiznám se
v nich by se dalo ztratit
a ani za dne kompasem
by nebylo návratu
a jen hlupák by se vracet chtěl...
Autor J. Póža, 01.04.2013
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné přiznání

09.04.2013 00:28:05 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí