Radost ze psaní

Radost ze psaní

Anotace: Láska ke slovům

Radost ze psaní mne drží nad vodou,
když slza mi po tváři stéká,
radost ze psaní mne žene kupředu,
z písmen pramení řeka.
Z pera se rodí lidé i zvířata,
s radostí jim vdechnu život,
a jen radost ze psaní,tvoří slov pevné spojivo.
Mohu ztvořit, i zabít,
jsem vlastního světa vládce,
a jen radost ze psaní,
je můj velký rádce...
Autor Dell Folchartová, 02.04.2013
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ...pokračuj, ještě se vypíšeš.

02.04.2013 18:36:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí