Touhy

Touhy

Anotace: Procházka řekou vůně tvého stínu

Dlážděním všech našich někdejších cest
S tvými rty na čele přikryji poslední zbytek splínu
A projdu se řekou vůně tvého stínu
Co provoněla mou postel až na pelest

Do kaluží touhy, ve kterých smáčela jsem dlaně
S výbuchy smíchu házíš mi záchranný kruh
Po proudu plujem vstříc moři odevzdaně
Doteky splácet náš nevyřčený dluh
Autor Rebeca, 02.04.2013
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkně.

02.04.2013 18:34:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí