Snový dům

Snový dům

Anotace: jen jsem se nějak zasnila,no jo,jsem ženská bláznivá:-)

Postav mi dům v barvě lásky,
s nebeskou klenbou,
bez nadsázky,
okna nechť zrcadlem jsou duše tvé,
jenž s mou jsou souzněné,
místo nábytku,dej mi něžný cit
a každé ráno snídani"ala políbit."
Do domu krb z nějž sálá teplo tvé,
vanu,co všechny chmury umyje,
dveře nech otevřené,
žádný klíč,
ať proudí domem slunce.
Pokud přižene se bouře,
možná odnese ho pryč.
Jestli však zdi jsou stavěné z náruči tvé,
věřim,že nic se mi nestane.
Můžeš mi takový dům dát?
Pokud ano,
chci s tebou zestárnout a chci se smát.
Autor JEIDY, 18.01.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přeji ti ten dům..

19.01.2007 01:31:00 | Nút

...tak má vypadat láska a touha ... :) ...

18.01.2007 13:49:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí