Chtěl bych....

Chtěl bych....

Anotace: Jen veršované říkánky, pro vyplnění snu...stránky. Bez touhy po patosu ale se slzou v oku a nudlí u nosu.

Chtěl bych vidět jakou tvé vlasy barvu mají
a taky jak v májovém vánku krásně vlají.
Chtěl bych do tvých očí hledět s důvěrou
a spatřit tvé tělo skryté pouhou zástěrou.
 
Chtěl bych tak mnoho věcí s tebou mít
a ne jen představovat si a ne jen snít.
Chtěl bych tvou důvěru a pochopení
a tvou něhu, nad kterou není.
 
Chtěl bych, aby jsi mi uvěřila
a už pro jednou a navždy pochopila.
Že bez tebe zcela pustý je můj svět
a ty, přitom ten nejnádhernější květ.

Chtěl bych tvou lásku stále znát
a ruku v ruce s tebou se smát.
Chtěl bych od Boha posvěcení,
že bez tebe mi zbude jen zatracení.

Chtěl bych i tvou zlobu znát
a vědět, že kdykoli ti pak pusu mohu dát.
Chtěl bych se jen tak ti dívat do očí
a touhou ať celý Vesmír se roztočí.

 

Chtěl bych....Chtěl
Autor Makonn, 03.04.2013
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí