Láska...

Láska...

Anotace: Trochu jsem se nudil před spaním...

Láska...

Láska, těch pět písmen jež hýbe city.
Láska, ten pocit štěstí když vím, že tam někde jenom pro mě jsi Ty.
Láska, když zahledím se Ti dlouze do očí a v tu chvíli zrychlí se mi tlukot srdce.
Láska, když mohu pevně svírat Tvou dlaň ve své ruce.
Láska, když přes všechny překážky spolu jdeme jako jedna bytost.
Láska, když ve dvou snáz se překoná každý nezdar, každá lítost.
Láska, ten pocit když vím, že mám pro koho žít.
Láska, zavírám oči a nechám si o ní snít...
(LSI, 1.4.2013)
Autor LSI, 03.04.2013
Přečteno 675x
Tipy 1
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí