Naděje

Naděje

Anotace: Naděje...to je už trošku zoufalství a nejistoty...

To, co bylo, je už pryč...
osud je jen velký bič.
Otázek spoustu mám...
Však stále se neptám...
A když už...tak ne tebe.
Co se to k čertu děje?
Otázek spoustu mám...
A co odpovědi...
Ty snad nehledám?
Co to je...
Je to naděje?
Nebo mrtvá touha...mrtvá láska...mrtvý člověk...
Jeden by nejraději utek...
Jde to?
Málo nebo nic...
Pořád čekat,
čekat víc.
Autor Aším, 03.04.2013
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná :')

03.04.2013 20:29:28 | Akzuz

moc děkuju :)

03.04.2013 20:38:50 | Aším

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí