Prosba lásky

Prosba lásky

Anotace: ...

Moc, moc Tě miluji.
Snad proto tolik lituji.
Těch ztracených chvil.
Kdy o tobě já jen snil.

Toužím po každém okamžiku bytí.
Já uvízl v láskou nastražené síti.
Mocně toužím cítit tvůj jemný dech
Dotýkat tvé kůže prosím mě nech.

Dej mi prosím trochu více času.
Ať mohu Tě chytnout kolem pasu.
Ať můžu Tě přitisknout na svou hruď.
Prosím! Prosím. Jen mojí buď.

Jsi slunce pro něž chci se budit každé ráno.
Budeš má? Snad je to v mém osudu psáno.
Já splatím libovolnou daň.
Prosím! Prosím. Mojí se staň.
Autor Mava, 01.03.2005
Přečteno 653x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)) Abys nechtěl svou daň zaplacenou
mít po čase pěkně zúročenou! :o))
Ale vážně - moc hezká básenka ;o)))

13.09.2005 14:11:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí