židle

židle

Anotace: byla dřív báseň nebo píseň?: www.youtube.com/watch?v=w7KKkEJ0X1I&feature=endscreen&NR=1

Chtěla jsem aspoň macešky.

Kolikrát se sníh změnil ve vodu,

slunce vysvitlo

a naopak?

 

Já to počítala,

zapisovala do bloku slzami.

Kolikrát odpověděla jen ozvěna

a pak mě ticho věznilo?

 

Hodinky tikaly pořád stejně,

sníh znova tál,

ale strach zůstal.

 

Na vedlejším hrobě tulipány,

já mám jen sníh.

Pro koho hlídáš Tu židli?

Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí