Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: -

Oči když večer zavírám,
na lásku naši vzpomínám.
Na ty chvíle s tebou nekonečně krásné,
na okamžiky lásky naší jasné.

Štěstí mi prostě přálo,
k tobě cestu ukázalo.
A teď o kom snít mám,
s myšlenkou na tebe usínám.
Hlavu plnou tě mám.
Autor Delven, 04.04.2013
Přečteno 556x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí