Vím že víš

Vím že víš

Anotace: Láska bolí......

20.3.2013    11:08  Brno

 

Vím že víš

 

Lásko

přiviň se přitul se

ke mně blíž

bezpečí u mě máš

srdcem to víš

 

neplakej

u Tebe jsem

v náručí Tě mám

 

netrap se

na blízku Ti jsem.

 

Lásko

nebraň se slzám

neboj se o pomoct říct

při Tobě stojím

nejde odejít.

 

Pojď ke mně blíž

v náručí Tě držím

bojíš se

přec prosíš neodcházej

zůstaň při mě stát......

Autor JarekBrnoCz, 04.04.2013
Přečteno 532x
Tipy 4
Poslední tipující: Doradan, Adrilus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten timestamp je začátek psaní nebo dokončení posledního verše?

04.04.2013 23:20:16 | Hagrid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí