ZLočinec

ZLočinec

Anotace: 17.2.2013 Bez nároku na amnestii

Sbírka: Ode dne ke dnu

Chci být..
Uvězněna ve Tvé náruči,
za čin, který teprve se stane.
Dát roubík svědomí
a osvobodit vše nespoutané.

Chci nechat..
Pominout presumpci neviny.
Podrob mě osobní prohlídce,
vhozenou mezi peřiny,
jako by byly jámou lvovou.

Chci, abys..
Držel mě pevně,
přec jsem tím ZLočincem!
A v polibcích nenech mě promluvit,
když bez možnosti odvolání
odsoudíš mě k milování.
Autor Mia, 07.04.2013
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Chlestakov, Isquieasuus, Robin Marnolli, Miriska, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí