Srdce nebo rozum?

Srdce nebo rozum?

Anotace: ..proč to nebere konce..

Postavil jsi mezi nás
ostnaté dráty z Osvětimi
bolí to ale jiskří stále
zastavil jsi tenkrát čas
do srdce vrazil tuhé zimy
a mé lásce poslal vale
ale co teď?
když pořád je v nás cit
jeden druhého políbit
co teď dělat mám
když už najednou
nechceš být sám
je to nejhorší období
nevědět kudy kam
mám už všeho dost
pořád čekám
že se mi to jen zdá
jenže vše je skutečnost
a ty trápíš mě dál
proč jsi mi už
sbohem nedal?
kdy se konečně
od sebe odsunem?
co teď nastane?
rozhodnout se srdcem
nebo rozumem?
podlehnout tvým dlaním
nebo jednou pro vždy konec
rozpustit se do svítání
nebo stát se soumrakem?
milovat je lidské…


opouštět také?
Autor Jiná, 07.04.2013
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Bunney, Robin Marnolli, jyrkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí