Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: ...

Za trochu bolesti milion zkušeností
Ty jsi byl hluchý a já němá
A občas, občas vzpomenu si
I když vím, že se to nemá
Občas ty rány ještě bolí
Vždycky když přijdou jarní deště
Já vážně nevím, chci-li ještě
Jestli tě miluju a nebo nenávidím
Občas se bojím, občas stydím
Ale děkuji ti, že jsi se mnou byl
Hodně jsi mě toho naučil
Zvedl jsi hrdost, co mi zbyla
A proto jsem tě, lásko, opustila...
Autor agnes..., 18.01.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, excited
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zaujala jsi mě tvým nickem ... ;o)
a teď i básničkou =)

21.08.2007 12:57:00 | Ágnes

to je lepší než mu do očí řvát jak želva ta básen má svoje kouzlo to rozhodně

19.01.2007 13:55:00 | whiolet

noo tedáá hezký moc

19.01.2007 01:16:00 | Nút

melodii postradam

18.01.2007 15:10:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí