Pramen vlasů

Pramen vlasů

Anotace: 4.4.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

Jediný, kdo najde si chvilku,
aby pár okamžiků hladil mě po zátylku,
je několik pramenů vlasů,
jež kdysi nechtěly mi narůst..

Jsou to ty, které stříhala jsem,
ve snaze vyhrát válku s časem,
se smrtí a vůbec konci všeho,
teď nechávám se laskat jejich něhou.

Jedinou, která se mi dostává,
ačkoli vedle mě někdo každou noc sní.
Já sním už jen s nimi, až únava
a jejich hebkost mě do snů rozněžní.
Autor Mia, 08.04.2013
Přečteno 532x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, whiolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí