Všechno jednou skončí

Všechno jednou skončí

Anotace: Nikdy jsem si nemyslel, že se to stane, ale svět je krutý.

Krásné bylo naše žití,
já budoucnost nám uměl přát,
byla jsi jak jarní kvítí,
sám teď doma musím spát.

Proč se stalo tolik věcí,
o kterých nic nevím?
Zdradil jsem Tě, ublížil Ti?
Zač to snášet musím?

Všechno bylo v pohodě,
všechno mělo smysl.
Pak skoro po pás ve vodě,
můj život málem zhasl.

Dlouhá doba uplynula
od prvního setkání,
pár slov ústa vypustila
po posledním líbání.

Dlouho budu hledat smysl
jak vlastně žít dál,
jen jeden člověk zachránil mě,
když už jsem ani nedoufal.

Přeji Ti štěstí, lásku, pochopení,
už jsem Ti jistě odpustil,
ale jedno vím a nad to není,
vím kdo z nás to zavinil!
Autor Replik, 18.01.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slabej rym, jinak taky klise

18.01.2007 15:06:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí