Nebude nebe

Nebude nebe

Anotace: Co je jen pro dobré, pro dobré zůstane. I když to dobré tam někdy bude samo.

Sbírka: Složené z papíru

Nůž v srdci pokaždé zabolí,
s každým pocitem, který zahodí
a pokaždé, ničí-li sám sebe,
na jeden západ si zamyká nebe.

Hrozná je tahle představa,
že bude tam chybět postava,
která v srdci má kořeny,
jež nebudou moci být zbořeny.

Proto nebe bude utrpení,
bez něj, kterého si cení,
když srdce lásky plného,
naděje zhyne marného.
Autor exKlarka, 09.04.2013
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Lioness, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí