Nový začátek

Nový začátek

Anotace: Proti proudu toku řeky, Proti stínu ve tmě v noci. Vidím bílý nápis na bílé...

Proti proudu toku řeky,
Proti stínu ve tmě v noci.

Vidím bílý nápis na bílé stěně,
tvé jméno neviditelné.

Hlasité kroky neslyším, je tu mrtvé ticho a dekadentní strach.
Tvůj hlas! Jsem v úžasu!
Já slyším a vidím jen Vás,
vy můzy dotyčné osoby mějte slitování,
je tu muž, který sen chce ji dát.
Má vize a pošetilé psaní, toho šlechtí, ale nikdy neumlčí.

Mám v sobě ctnost a píli psaní,
však ty zvaž jestli se ti hodí.

Je to drzé a neomluvné! Ne! Je to život nerozhodný.
Útrapa věčného znamení a čekání na zklamání.

Toto šokující psaní..
neber jsi ho osobně a nelekej se
..je na dobré spaní.
Autor Varg, 10.04.2013
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí