KAZISVĚT

KAZISVĚT

Anotace: ...

Po duši tvé přešel,
srdce rozšlapal.
Na pohřeb nepřišel
a ani neplakal.

Nedíval se na tebe,
do ouška nešeptal.
U srdce zazebe,
že na nic se nezeptal.

Nechce tě znát,
ani dotknou se tě.
Snad začal se bát,
na starých schodech ku Loretě.

Začal doufat,
v lepší zítřky as.
Stejně uteče pryč,
zas a zas.

Nevrátí se,
žal ho nejímá.
Srdce zničil,
snad sem-tam vzpomíná.
Autor Finito la Comedia, 10.04.2013
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí