čekám na svoji lásku

čekám na svoji lásku

Anotace: přichází jaro a já stále čekám až přijde ten čas,který vrátí lásku mezi nás

jsem zde a stále čekám

až přijde ten krásný den

 

kdy bude splněn můj velký sen

kdy  přijde ke mně zpět má láska nevinná

a složí svojí hlavu ke mně do klína

 

kdy budu moci hladit její dlouhé krásné vlasy

a ptát se lásko vrátí se nám naše krásné časy ?

 

kdy rychle bušila naše srdce touhou nezměrnou

a já byl tvým hrdinou

když nebál jsem se políbení na tvé rty ti dát

a společně plnými doušky ze studnice lásky brát

 

protože život ponaučení nám oběma dal, že není nad to mít druhého rád

a neptat se na to kde peníze, úspěch a slávu budeme brát

ale naše láska nám dá vše co si budeme jiného  přát

 

Autor jiří slunce, 10.04.2013
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy ani to jaro nepomůže...

10.04.2013 21:01:57 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí