Noční motýl

Noční motýl

Anotace: Vzpomínám na narozeniny....

Sbírka: Co život dal a vzal.

Vyplašit nočního motýla
z tvých očních víček?
Narušit nebeské hájemství,
Morfeovo království?

Jak rád se dívám,
když spíš.
Můj dech neslyšíš,
nevinnost sálá z líček,
v mihotavém světle svíček
narozeninového dortu.

Polibek na tvář,
lehké zachvění,
vztažené ruce
značí poblouznění
a další milování.

Noční motýl vyplašený
nežárlí!
Pouze trpně očekává chvíle,
kdy dosáhneme cíle
a bude moci opět usednout.

Pro tyto okamžiky je důležité žít!

Pro pocit,že miluješ,
jsi milován
a v duši panuje
blahodárný klid.
Autor Bakchus, 11.04.2013
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucisska, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí