Druhý dech

Druhý dech

Anotace: O tom, jak si štěstí na nás sedlo.

Dali jsme si druhý dech,
své problémy plavat nech.
Teď jsme na ně oba dva,
tak pamatuj si, že jsem Tvá.

(...)


Existoval jenom strach,
nenávist a smutek,
myslel jsi, že nevydržíš,
tak jsi radši utek‘.

Polykal jsi éter,
vydechoval nic,
snažil jsi se vehnat život,
do svých mrtvých plic.

Sám jsi vyšel,
sám ses vrátil,
démon přišel,
duši schvátil.

Všimla jsem si
slz a potu,
tak vykročila
jsem pár kroků.

Jeden k Tobě,
další blíž.
Pomůžu Ti!
Prosím slyš...

Stálo mě to
jen pár chvil,
abys zase
šťastný byl.

A Tvůj démon
byl i můj.
Vyženu ho!
Stůj, co stůj.

Snad zalekl se
mého štěstí,
když jsem s Tebou.
On... Nikdy nespí.

Jsi mé štěstí,
jak můj sen,
když jsme spolu,
sami jen...
Autor Beatrix13, 12.04.2013
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Barčík, Amonasr, Anewue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí